Sunday, 16 October 2011

A LIAR!!!

BULETIN LOLLYSHOPE

Assalamualaikum semua

just nak share dengan korang.please be careful with this girl !!!



semalam ade terbaca post wall dari pemilik Radiusite, IKA.berhati2 dengan perempuan ni sebab dia dah banyak menipu peniaga online, beli barang secara borong tapi palsukan detail pembayaran. siap edit payment details, tukar date dan jumlah payment.





dia dah delete blogshop dia.tak sempat nak tengok..huhu
org bersalah memang macam ni la kan.macam2 perangai manusia kat dunia ni.muka boleh tahan tapi hati sangat busuk.
katanya pompuan ni dah lama menipu.sejak dari 2008 lagi kot.



bukan saja Ika dari Radiustite penah kena, tapi Hani dari butik AHC, Rina Salleh(Gadis Melayu) dari Rina Salleh Collection dan ramai lagi sebenarnya yang dah kena tipu.MasyaAllah, sanggup yea dia buat mcm tu kan.bukan sikit, ade yang sampai 1 ribu lebih rugi sebab dia.

komen orang yang penah kena tipu



bukan tu saje, kalau korang beli dengan dia, dia selalu bagi barang yang bukan kita order.ramai jugak yang terkena.


http://muslimahwear-cs.blogspot.com/

selain blog ni dia ade banyak blog lain.tapi kebanyakannya dah di remove.
takut la tu

http://farahinarah.blogspot.com
http://farahinpunyacerita.blogspot.com

dia ni memang selalu tukar email dan nama supaya orang tak boleh detect dia.
mula2 dia jadi regular customer, so penjual online akan percaya , masa tu la dia ambil kesempatan.hati2 yea kawan2.
semoga kita ambil pengajaran.

pada yang nak jadi peniaga online tu sebelum pos barang cek dulu pembayaran.
kalau ada order masuk beralamat ST 12, Kg Seri Teruntum, Kuantan Pahang, terus blacklist jea (pesanan dari pemilik blogshop,alhumairacontemporary)
pada yang nak beli barangan online pasti kan owner blogsopt tu boleh di percayai.

saya sebarkan benda ni bukan nak memalukan dia tp perkara yang dia buat dah melampau.
tak nak ade lagi yang terkena.
dah ramai sangat yang kena tipu.so bila sebarkan perkara ni harap2 tak ade yang tertipu lagi.
moga dia dapat balasan yang setimpal.

update :
ni fanpage dibuat untuk korang report tentang blogshop yang penipu.
Kelab Kami Disini Kau Disana (KKDS)



copy dr blog journal of my life..


nite ^_^

7 comments:

NasZ said...

boleh dia makan hasil duit camtu ek?

MOHD NASER.com

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Sayang btol.. Rupe ade tp.... Hmmm... Bpe bnyk la duit haram yg da jd darah daging dy..

EYFAalias said...

busuknya perangai!

Cheq Suna said...

jahat punye manusia..pakai tudang bukan main

LOLLYSHOPE said...

Tah.. tak baik kan? isk.. sngup plak buat camtu kat org..

Fabulous Me said...

Ade keje eh org mcm ni? Tapi rse2 nye tah2 tuh bkn gmbr die.. Die pakai gmbr org.. Duit borong yg agak bsr pon bole tipu, xkan la gmbr yg stakat ltk kt blog die x tipu.. Klu tipu, sian pemilik gmbr.. Klu btol tuh die, SEDIH!

Norgadis Labuan said...

Orang yang berniaga dengan hasil menipu takan bertahan lama...